Headlines
Published On:
Posted by Men's Mania

Cara Menggunakan Dumbbell



 Penah pegi GYM tak? mesti penah kan.. tapi kadang baru masuk GYM mesti sume nak main, biasa lah tuh.. kadang x-cited ngat, sampai salah2 urat (pengalaman tuh) hehehe.. kalau tak salah la kan, setiap manusia terutama insan bernama lelaki la kan, mesti teridam2 kan body yang cool.. tak payah berotot sangat, pompuan pon takot.. ^_^.. hah.. kene pulak, style korang cool, dressup pon sempoi.. kene lak body tegap / tought.. maunyer pompuan tak jelinnnnnn?? ^_^ jom kat bawah aku ada amik dari YOUTUBE, bagaimana cara menggunakan Dumbbell dengan benar..



Panduan dari Funk Robert, BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN DUMBBELL DENGAN BENAR.. buleh jugak nak tengok kat SINI.. beli jer sepasang Dumbbell dalam 5 KG.. hah.. men hari2 kat rumah, tak payah pegi GYM perabeh duit ^_^..



Perhatian

Posted by Men's Mania on 18:20. Filed under . MEN'S MANIA tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial atau blog ini di bawah Akta 114A Keterangan 2012. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

Comments
0 Comments

By Men's Mania on 18:20. Filed under

0 comments for "Cara Menggunakan Dumbbell"

Post a Comment
Change Background
Topics :
Announcement
  • Ada blogger menyalak kat blog dia suruh admin stop blogging dan main game. Walaupun ada bahan dalam blog kesayangan admin ni ambil dari website lain. Admin tak pernah kata bahan tu hak admin. Suka hatilah blog admin, nak letak apa pun, kan? Tak payah nak puih2 sangatlah! ~ update 10 Nov, 09:25pm

  • Disebabkan masalah taknikal pada form online kami. Segala permintaan Passkey/Password VIP MEMBERS yang telah kalian hantar tidak dapat kami proses. Walau bagaimana pun, anda masih boleh memiliki passkey/password VIP MEMBERS kami. Untuk mengetahui cara untuk mendapatkan passkey/password VIP MEMBER, anda boleh kilik pada 'VIP Members' pada menu bar di atas atau klik sini. ~ update 07 Okt, 11.48pm

  • Kami memohon maaf atas kesulitan yang berlaku. Pihak Google telah mendelete video-video yang terdahulu tanpa pengetahuan admin. Video-video yang diupload dari tarikh 8 Disember 2012 yang bertajuk 'Melancap Dalam Bilik Air' dan posting sebelum posting itu di bawah label 'Video' tidak dapat dimainkan lagi. Admin juga sudah tiada sumber utama video tersebut untuk diupload semula. Admin memohon maaf atas kesulitan yang berlaku. Harap maklum - update 11 Sep 2013, 10.11am


  • Popular Posts